НА ЦЬОМУ ТИЖНІ ЮЩЕНКО БУДЕ ЗНАТИ РЕЄСТР ОБ´ЄКТІВ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОБУДУВАТИ ДО ЄВРО-2012, А ПАЛІЙЧУК ПРО ВИСОКОРІВНЕВИЙ В

"Уже сьогодні ми закінчуємо планування - у п´ятницю країна буде мати повний реєстр об´єктів, спортивних і туристичних, які потрібно завершити до 2012 року", - сказав Ющенко журналістам у вівторок у Дніпропетровську.

За його словами, пріоритетною стане підготовка спортивних об´єктів. Значна увага буде приділена інфраструктурі доріг, щоб уболівальники легко могли потрапити в будь-які українські міста, де будуть проходити матчі чемпіонату.

Для Івано-Франківської області даний реєстр є не менш важливим ніж для міст у який планують проводити футбольні поєдинки.

Насамперед, це пов’язано із намірами інвесторів спорудити у місті Яремче високорівневий відпочинковий комплекс «Кайзервальд».

Відповідно до [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3983&id_cat=6 [h]заяви першого віце-президента ЗАТ «Гал-ЕКСПО» Геннадія Крайчика,[/h] «Кайзервальд» - це будівництво своєрідного котеджного містечка, куди би могли приїжджати родинами і у такому замкненому родинному колі відпочивати на прекрасній карпатській природі. Цей проект пов’язаний зі сферою рекреації. І, якоюсь мірою, їх появу також можна прив’язати до підготовкою до «Євро-2012», оскільки це рекреаційно-відпочинкова інфраструктура, пов’язана з основними шляхами до Львова.

У Яремче також заплановано [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3983&id_cat=6[h]будівництво клубу родинного відпочинку.[/h]


Як повідомляла IA MALAKAVA, 18 лютого 2008 року голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5834&id_cat=[h]Микола Палійчук мав півгодинну розмову із заступником голови Представництва Єврокомісії в Україні Дірком Шюбелом,[/h] в ході якої поділився баченням того, як Прикарпаття планує брати участь у ЄВРО–2012.

[b]IA MALAKAVA: БІЛЬШЕ НОВИН ПРО[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%BA%E2%F0%EE-2012[h]ЄВРО-2012[/h]
_____________________________________________

Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини