АНУШКЕВИЧУС КАЖЕ, ЩО ОКРЕМІ ЙОГО ЗАСТУПНИКИ ЗАЙМАЮТЬСЯ "БЛЮЗНІРСТВОМ" ТА НАЗИВАЄ ТЕПЕРІШНІЙ ВИКОНКОМ "ПОЛІТИЧНИМ КЛУБ

У повідомлення сказано: «Засідання виконавчого комітету міської ради, в порядку денному якого 36 питань, не відбулося. Лідер фракції НУНС Михайло Івасютин зачитав Заяву про відкликання своїх однопартійців, які є членами виконкому. Таку ж позицію підтримали і члени виконкому за квотою БЮТ. Відтак, засідання виконкому залишили заступники міського голови Ярослав Яцишин (НУНС), Олександр Дерев’янко (БЮТ), а також секретар міської ради Василь Бойчук(БЮТ) та Володимир Балагура (НУНС)".

Прес-служба ІФ МВК повідомила, що міський голова Віктор Анушкевичус розцінює таку поведінку окремих членів виконкому, як блюзнірство і цинізм, насамперед, по відношенню до громади міста. «Під ноги кинуто все: і інтереси громади, і розвиток усіх галузей господарства міста: освіта, медицина, ЖКГ. Політична боротьба за владу є зрозумілою. Але у цій боротьбі вершиною інтересів повинні бути інтереси громади. Саме через них я завжди йшов на компроміс. Навіть в питанні зміни складу виконкому. Але, на жаль, мої прогнози справилися. Виконком із дієвого органу, який регулює життєдіяльність міста, перетворився на політичний клуб за інтересами. І сьогодні це чітко продемонстровано».

Міський голова переконаний, що місцеві політичні лідери своєю деструктивною поведінкою не дають розвиватися місту, а звинувачувати у цьому будуть міського голову. «Мені не дають працювати ті, хто був при владі до мене. Причина – я реально виконую все, що обіцяв людям. А мої попередники і досі переслідують лише власні фінансові інтереси ».

Вже завтра Віктор Анушкевичус має намір покарати своїх заступників дисциплінарними методами. Не виключно, що вони будуть відсторонені від своїх обов’язків. «Мені не потрібні заступники, які підпорядковуються політичним вождям та служать їхнім бізнеc-інтересам», - наголошує міський голова. Також мер міста має намір звернутися до громади Івано-Франківська, аби таким чином вплинути на депутатів, які замість реальної роботи борються за посади, фінансові ресурси та лобіюють власні інтереси.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 14 грудня 2007 року відбулася 22 позачергова сесія Івано-Франківської міської ради, на якій [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5130&id_cat=3[h]внесені кількісні та персональні зміни до виконавчого комітету, а також обраного нового першого заступника міського голови.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини