Івано-Франківські майстри «гребінця і ножниць» змагатимуться на «Ексклюзиві-2008»

Майстри змагатимуться в різних номінаціях, серед яких “учасники з навчальних закладів”, “дитяча зачіска” і “модний образ”, де оцінюватимуть не лише зачіску моделі, а й її одяг і макіяж.

За інформацією організаторів «Ексклюзиву-2008», окрім івано-франківців, участь у чемпіонаті вже підтвердили майстри із Тернополя, Одеси, Львова та Дубно. Це останній заліковий конкурс із перукарського мистецтва перед чемпіонатом України, який відбудеться у Києві наприкінці квітня.

В оцінюванні учасників суддям допоможуть старійшини. Вони спостерігатимуть за технікою виконання роботи. Тоді як судді оцінюють лише кінцевий результат.

Для кожної категорії є певні умови, які треба виконувати, — це і термін виконання, і подача моделі перед стартом, — пояснює голова ради старійшин Леся Коцур. — Якщо трапляються якісь порушення, то старійшини їх заносять у протокол і в підсумку знімають штрафні бали. Коли робота вже завершена, судді оцінюють кінцевий результат.

Для номінації, в якій змагатимуться учасники з навчальних закладів, правила будуть дещо спрощені. Їм відведуть більше часу.

Нагадаємо, у 2007 році проводився Перший відкритий міський чемпіонат «Ексклюзив-2008». Тоді конкурс тривав один день, і майстрам-перукарям, які брали участь одразу у двох номінаціях, було фізично складно.


Для участі в чемпіонаті можна зареєструватися за телефоном 52-74-19 до четверга, 21 лютого.
_____________________________________________

Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини