У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ВІКРИЛИ ESHKILEV FASHION HAUSE

Презентація почалася в «Словані» і поступово перемістилася в квартиру власника модельної агенції і філософа за сумісництвом пана Єшкіљэва.

В презентації взяли участь чотири представника редакції «Снобу», моделі Христина, Ірина і Марта та дві дикі і смердючі шиншили.

Особливо тащилися останні, тому що їм згодували лушпайки від бурячків.

Під час презентації було розірвано на дрібні шматки технічну кореткру журналу «Сноб» та підстилку старшої з двох шиншил. Присутні вживали віскарик і запивали його смачним апельсиновим фрешем.

Під час презентації модель Ірина декламувала віршики про оленяток Ді-Джус та страшну смерть Санта Клауса, згвалтованого ворогами світової демократії та агентами москальського Діда Мороза. О третій годині ночі вся гоп-компанія виїхала на природу. Природа виявилася непривітною і зимною, що не завадило відшліфувати віскарик рожевим шампаньським. Після чого всі відчули себе оленятками Ді-Джус і співали пісні Вакарчука доти, доки мешканці села Микитинці остаточно не переконанлися, що редакція «Снобу» без бою не здасться.

Нагадаємо, Володимир Єшкілєв - прозаїк, поет, есеїст, входить до групи «Станіславського феномена». Народився 23 травня 1965 р. у м. Івано-Франківську. Після школи працював на ремонтно-механічному заводі помічником токаря, відтак електриком-наладником.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини