ЄВРОПЕЙСЬКА КОМІСІЯ ГОТОВА СПІВПРАЦЮВАТИ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМ У СФЕРАХ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ТУРИСТИЧНІЙ, ОСВІТНІЙ ТА КУ

Обговорюючи її перспективи, Дірк Шюбел відзначив окрім того як можливі напрямки співпраці екологічні та освітні програми. Так, однією з нових програм, які планують здійснити в Івано-Франківську, є програма "Відкрите вікно" ("Open window"). Також Дірк Мюбел запропонував допомогу у проведенні Дня Європи в Івано-Франківську.

За словами заступника голови Представництва Єврокомісії в Україні, для реалізації подібних проектів співпраці потрібно залучати кошти не лише з державного та міського бюджетів, а й кошти європейських організацій. Наразі в ЄС надають особливої ваги проектам, що стосуються збереження екології та впровадження альтернативних видів палива, тож якщо Івано-Франківськ має певні напрацювання в цьому напрямку, ЄС їх підтримає, зазначив представник Єврокомісії.

Попри це ЄС зацікавився культурною та туристичною сферами Івано-Франківщини.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 18 лютого 2008 року голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5834&id_cat=3[h]Микола Палійчук мав півгодинну розмову з Дірком Шюбелем,[/h] в ході якої поділився баченням того, як Прикарпаття планує брати участь у ЄВРО–2012.
_____________________________________________

Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на «Укрінформ» суворо забороняється!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини