ПАЛІЙЧУК РОЗКАЗАВ ПРЕДСТАВНИКУ ЄС ПРО ПЛАНИ ПІД ЄВРО–2012

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба ІФ ОДА.

Голова ОДА поділився з Дірком Шюбелем баченням того, як Прикарпаття планує брати участь у ЄВРО–2012.

Керівництво Івано-Франківщини сподівається, що значна частка вболівальників, які планують відвідати матчі, що проходитимуть у Львові поселиться саме в Івано-Франківській області.

У вільні від матчів їхніх збірних дні Прикарпаття готується продемонструвати вболівальникам, різноманітні туристичні тури – від екскурсій музеями, де можна буде ознайомитись з культурою та традиціями місцевих мешканців до активного відпочинку, включаючи сплави гірськими ріками, походи в гори, прогулянки на конях та інші цікавинки туристичної індустрії.

Микола Палійчук запропонував Європейській комісії співпрацю з областю у сфері розвитку її інфраструктури ( будівництво доріг, розвитку комунікацій та ін) під майбутній чемпіонат Європи з футболу.

В ході розмови представник Єврокомісії запропонував ідею провести наприкінці 2008 на початку 2009 року на території Прикарпаття форум інвесторів за участю представників бізнесових кіл країн, що нещодавно стали членами ЄС та представників різних областей України. В ході такого форуму мали б розглядатись різні можливості співпраці між Україною та країнами ЄС. Високо посадовці домовились розвивати цю ідею та напрацьовувати конкретні кроки щодо її реалізації.

Дірк Шюбел відзначив, що Івано-Франківська область має значний потенціал щодо розвитку туризму. Також була виказана готовність підтримувати транскордонні проекти, що реалізовуватимуться на теренах області, які наближатимуть Україну до Європейського Союзу.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини