У КАЛУШІ ВНАСЛІДОК ДТП ПОСТРАЖДАЛИ ВІСІМ ЛЮДЕЙ, ТРОЄ ІЗ НИХ ЗАГИНУЛИ НА МІСЦІ

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули водій і 2 пасажири таксі, в тому числі 10-річна дитина, а також 5 пасажирів автобусу з травмами різних ступенів важкості були госпіталізовані.

На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

За інформацією IA MALAKAVA, водій та його пасажири були добрими друзями. Вони поверталися із Калуської районної лікарні (с. Підгірки Калуського району), де остежували дитину. За нашою інформацією, дитина-пасажир була інвалідом ІІ групи.

Водій легкового авто, рухаючись на високій швидкості вирішив обігнати рейсовий автобус сполученням „Калуш-Підгірки”, який зупинився для висадки пасажирів. Однак, водій не побачив як на зустрічній смузі на швидкості рухається інший рейсовий автобус. За інформацією IA MALAKAVA, в момент обгону, рейсовий автобус сполученням „Калуш-Підгірки”, висадивши пасажирів, теж почав виїзджати на догору, таким чином не давши водію легковика "втекти" від зіткнення.

При зіткненні двох транспортних засобів, удар був настільки сильний, що водію легковика повилазили очі. Жінка та дитина померли одразу. Четвертий пасажир - чоловік, зараз перебуває у тяжкому стані.

Нагадаємо, всього за добу на території країни зареєстровані 134 автоаварії, в яких загинули 15 людей і 177 травмовані.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини