У Івано-Франківській області перекрито два канали контрабанди наркотиків (фото)

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у прес-центрі СБ України.

У автомобілі зловмисника серед особистих речей було виявлено чотири поліетиленових пакети з пресованим порошком амфетаміну загальною вагою понад 0,5кг, 355 пігулок “екстазі” та 2,5 грами гашишу.

Вилучена партія синтетичних наркотиків є значною для Прикарпаття. Психотропні та наркотичні засоби призначалися для реалізації у розважальних закладах Івано-Франківська, у тому числі й у день святого Валентина. У перерахунку, лише кількість амфетаміну складає чотири тисячі доз, а вартість партії на “чорному ринку” становить близько 90 тисяч гривень. Управлінням СБУ в Івано-Франківській області за даним фактом порушено кримінальну справу.

Управлінням СБУ в Івано-Франківській області порушена і розслідується кримінальна справа стосовно місцевого мешканця за фактом організації незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів. 30 січня ц.р., співробітниками спецпідрозділу СБУ на автостанції одного з районних центрів затримано громадянина під час отримання ним передачі з-за кордону. У ході огляду речей було виявлено: в поліетиленових пакетах з цукерками, у скляній банці із соусом, пакеті з тютюном та в рукаві чоловічої куртки шість саморобних контейнерів, обклеєних поліетиленовою плівкою та скотчем, з рослинною речовиною світло-коричневого кольору. За висновком експерта, всі контейнери містили наркотичні засоби – гашиш та канабіс (марихуану).

Попередньо встановлено, що затриманий з контрабандою молодик з метою організації незаконного переміщення наркотиків через митний кордон України вступив у попередню змову зі своїм спільником, який, перебуваючи в Нідерландах, придбав гашиш та канабіс (марихуану) та організував їх контрабандну передачу через кордон.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини