Людям Смачила вдалося упередити кожну четверту гривню, яку незаконно заявленого до відшкодування ПДВ у 2007

Про це репортерові IA MALAKAVA повідомили у прес-службі ДПА України.

- За попередніми показниками роботи, можна сміло робити припущення, що і в лютому призначення Мінфіну нами будуть виконані. Загальновідомою є істина, що від обсягу державної казни залежить добробут та рівень соціального захисту громадян держави. Тому на сьогодні Уряд України ставить перед нами, податківцями, чітке завдання - забезпечити максимум поступлень надходжень до держбюджету. І це завдання є досить реальним, адже резервів у наповненні казни багато - це і, насамперед, робота зі збитковими організаціями, ліквідація та виведення на “чисту воду” так званих “фіктивників”та “тіньовиків”, збільшення податкового навантаження тощо, - звернувся на засіданні до присутніх обласний начальник податкової служби Івано-Франківщини.

- Не секрет, що попри високий рівень добровільної сплати податків, нагадаю, за підсумками того року він перевищив 90 відсотків, все ж залишається невелика група спритних бізнесменів, які намагаються обдурити державу, вигадуючи усе нові й нові схеми ухилення від оподаткування – особливо у випадку відшкодування ПДВ. Кожну четверту гривню, незаконно заявленого торік до відшкодування з бюджету податку на додану вартість, вдалося упередити працівникам податкового аудиту та податкової міліції Прикарпаття. Вдумаймося в масштаб цієї цифри, вона вимагає від нас неабиякої пильності та професіоналізму - податковий фахівець повинен одразу побачити та викрити такі махінації, захистити економічний інтерес держави, – зазначив у своєму виступі головний податківець Прикарпаття.

Як повыдомляла IA MALAKAVA, раніше за поданням податківців [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5799&id_cat=4[h]скасовано реєстрацію випуску акцій двох акціонерних товариств[/h] Івано-Франківської області.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини