У коробці цукерок тепер можна знайти 5 грн. від life:)

У коробці цукерок тепер можна знайти не тільки смачні ласощі, але й приємний сюрприз – бонус 5 грн на мобільний зв´язок від оператора life:). Стікер зі спеціальним SMS-кодом вкладений в коробки з солодощами від компаній «Житомирські ласощі» і «Дома».

Щоб скористатись бонусом, потрібно купити стартовий пакет life:) вартістю від 10 грн в період акції в будь-якій точці продажу і після активації пакету надіслати спеціальний SMS–код на номер 2244.

Крім того, кожен покупець солодощів «Житомирські ласощі» і «Дома» має можливість виграти багато призів:
- 3 путівки на двох до Єгипту;
- 10 мобільних телефонів;
- 30 сертифікатів «Ельдорадо» на суму 1000 грн;
- 50 сертифікатів «Ельдорадо» на суму 500 грн.

Скористатися цією пропозицією можуть всі нові абоненти, які обслуговуються на умовах передоплати в період з 10 лютого по 31 травня 2008 року.

[hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=life%3A%29[h]life:)[/h] – це третій найбільший національний оператор мобільного зв´язку України, який обслуговує 7,6 мільйонів абонентів (за станом на кінець третього кварталу 2007 року). life:) забезпечує покриття території, на якій проживає 91% населення країни. life:) надає можливість роумінгу в 193 країнах завдяки більш ніж 500 роумінг-‎партнерам. Оператор першим на ринку впровадив технологію EDGE і ‎пропонує своїм абонентам широке EDGE покриття – в 59 містах, включаючи всі обласні центри ‎ ‎life:) пропонує високоякісні послуги мобільного зв´язку для всіх сегментів українського суспільства. Понад 450 центрів обслуговування абонентів й ексклюзивних магазинів life:) працюють у 165 містах ‎ країни. Крім того, абоненти можуть замовити послуги life:) у 33 800 торгівельних точках. ‎
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини