Спіймали на хабарі ще одного сільського голову

Та справа дотепер має чималий резонанс, адже в ній фігурує досі небачена для Івано-Франківщини сума хабара: за виготовлення відповідної документації і виділення земельної ділянки службовець вимагав від підприємця 115 тисяч євро.

Сільська громада не бажає повірити в таке, натомість правоохоронці мають достатньо доказів і матеріалів, щоб найближчим часом завершити розслідування і спрямувати справу до суду.

Невипадковість цього факту працівники міліції підтвердили буквально вчора, коли за аналогічних обставин у Рогатинському районі було затримано ще одного сільського голову. Знову ж таки йдеться про хабарництво.

Свої «зусилля» у видачі рішення сесії щодо виділення земельної ділянки під будівництво і ведення сільського господарства чільник села оцінив 130 тисячами гривень. Співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю спільно з працівниками прокуратури затримали 47-річного чоловіка при отриманні ним першої частини означеної суми у момент, коли він став тимчасовим власником 65 тисяч гривень. Вирішується питання про порушення щодо нього кримінальної справи.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини