Керівництво “Росан-Агро” ходило по «робочу силу»

Майже 30 з них – майбутні технологи, механізатори, ветеринари пройшли співбесіду і після закінчення коледжу підуть на виробництво, спершу поїхавши на стажування до Польщі.

Окрім того, на ці два місяці “Росан-Агро віддає свою сучасну техніку для студентської практики механізаторів, трактористів.

За словами директора коледжу Ігоря Триніва, співпраця навчального закладу і виробництва вигідна обом сторонам. Тим більше, що “Росан-Агро” зараз розширюється – створюються нові підрозділи в Галицькому районі, Рівненській області.

Як повідомляла IA MALAKAVA, у 2007 році [hh]http://malakava.com.ua/reg_article.php?id=5633&id_reg=12[h]обсяг прямих іноземних інвестицій, що надійшли у підприємства Рогатинського району,[/h] зріс майже у 10 разів.

Нагадаэмо, "Росан-Агро" - агропромислова компанiя, яка включає ферми по вирощуванню племiнних та товарних свиней, переробне та торгiвельне пiдприємство. В 1999 роцi на базi колишнього колгоспу було проведено реконструкцiю, встановлено сучасне обладнання i системи утримання та годiвлi тварин, якi не лише значно пiдвищили продуктивнiсть стада, але й забезпечили умови, що вiдповiдають директивам Європейського Союзу щодо добробуту тварин. Сьогоднi потужностi свинокомплексу дозволяють одночасно утримувати до 15000 свиней i забезпечувати щорiчне виробництво близько 30000 голiв. Сьогодні в Росан-Агро працюють близько 200 людей. Підприємство має широкі зв´язки в Україні та закордоном. Компанія динамічно зростає та розвивається, працює над новими ідеями та проектами.
_____________________________________________

Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини