ОККО РОЗПОЧАЛО НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ ПРОДАЖ НОВОГО ПАЛЬНОГО ПРЕМІУМ КЛАСУ "PULLS-95"

«Брендоване пальне – це вже загальноприйнята світова практика. – говорить Дмитро Герасімов, комерційний директор «Концерну Галнафтогаз». – Усі великі світові мережі АЗС мають свої брендовані види пального, тобто пального із покращеними властивостями. При чому це стосується не тільки преміум класу, а й усіх класів пального».

«Pulls 95» - це високоякісний бензин (А-95 Premium), що виробляється на нафтопереробних заводах Європейського Союзу – «Мажейкю-Нафта» (Литва) та «Orlen» (Плоцк, Польща).

Пальне покращується за спеціальною технологією на нафтобазах підприємства та містить в собі високотехнологічні компоненти, розроблені провідними науково-дослідними інститутами нафтопереробної промисловості, що дозволяють покращувати експлуатаційні та екологічні властивості пального.

Зокрема, «Pulls 95» сприяє зростанню потужності та стабільності роботи двигуна; покращенню динамічних характеристик автомобіля; видаляє існуючий нагар, що утворився після використання неякісного бензину; захищає паливну систему авто від нагароутворень; сприяє зменшенню витрат пального до 2% та суттєвому зменшенню шкідливих викидів у атмосферу.

У грудні-січні нову марку пального апробували на 20-ти заправних комплексах «ОККО» Львова та області, а починаючи з лютого його пропонують вже на більшості АЗК «ОККО» по всій Україні.

Як повідомляла IA MALAKAVA, ВАТ "Концерн "Галнафтогаз" за 6 міс. 2007 р. знизив чистий прибуток на 48,78% в порівнянні з тим же періодом 2006 р. - з 20,453 млн грн до 10,476 млн грн.

Дохід ВАТ "Концерн "Галнафтогаз" від реалізації продукції, робіт і послуг збільшився з 70,751 млн грн до 1,699 млрд грн, валовий прибуток - з 4,05 млн грн до 146,238 млн грн. Разом з тим, собівартість реалізації підвищилася з 54,909 млн грн до 1,268 млрд грн.

Нагадаємо, концерн "Галнафтогаз" за підсумками 2006 р. отримав чистий прибуток 35,162 млн грн. Концерн володіє мережею АЗС ОККО.
_____________________________________________

Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини