МТС і Microsoft повідомляють про співробітництво

Співробітництво припускає створення інноваційних сервісів, спрямованих на задоволення зростаючих потреб абонентів МТС у продуктах і послугах з передачі даних.

На першому етапі співробітництва МТС і Microsoft планують представити комплексну пропозицію для користувачів мобільного Інтернету, що включає ноутбук із програмним забезпеченням Windows Vista, убудованим рішенням для бездротового швидкісного доступу в інтернет на базі послуги МТС Коннект і абонентською платою. Пропозиція планується до запуску в червні 2008 року.

Стратегічним завданням МТС і Microsoft стане забезпечення користувачів комп´ютерів доступним швидкісним інтернетом спочатку у великих містах, а потім і в регіонах Росії.

Співробітництво підтримує ініціативу Асоціації GSM з розвитку масового ринку швидкісних мобільних послуг для користувачів персональних комп´ютерів, що має на увазі вивід на ринок оптимального комплексного рішення, що поєднає доступний і якісний комп´ютер, пакет сервісів і позитивний досвід користування послугами.

ВАТ Мобільні Телесистеми (МТС) є найбільшим оператором мобільного зв´язку в Росії і країнах СНД. Разом зі своїми дочірніми підприємствами компанія обслуговує більше 81,97 мільйона абонентів. Населення 83 регіонів Росії, а також Вірменії, Білорусі, України, Узбекистану та Туркменістану, де МТС і її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM, становить більше 230 мільйонів чоловік. Із червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини