Шандра потасував свої кадри на Прикарпатті

Як повідомили в прес-службі голови Івано-Франківської облдержадміністрації, відповідне розпорядження підписав міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра 5 лютого 2008 року.

Сьогодні голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук і заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайло Болотських представили нового начальника Головного управління МНС в області підполковника Джумаджука, який до цього призначення працював начальником аварійно-рятувального загону спеціального призначення цього ж управління.

Джумаджук народився у 1971 році. Після закінчення у 1992 році Львівського пожежно-технічного училища працював начальником варти самостійної державної пожежної частини №13 міста Яремчи. За більш ніж 16 років служби посідав керівні посади в підрозділах Державної пожежної охорони і Головного управління МНС в області.

Сьогодні також Болотських і Палійчук вручили керівникам Яремчанського міського управління МНС і Калушського райвідділу МНС ключі від нових автомобілів – оперативно-спеціального і аварійно-рятувального призначення.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини