ВАСИЛЬ ВІРАСТЮК ВДРУГЕ СТАВ БАТЬКОМ (+ фото)

У сім'ї Василя Вірастюка - поповнення. У всесвітньо відомого багатиря і його дружини Інни 19 березня 2008 року, в київському пологовому будинку №5 народився синочок Олег.

Вага малюка - 3 кіло 430 грам, а зріст Вірастюка-молодшого 52 сантиметри.

"Ростом в мого старшого сина Адамчика пішов. Той теж був при народженні 52 см", - гордиться маленьким Олежиком силач.

За словами Василя Вірастюка, до появи на світ хлопчика він готувався ретельно: "Перед народженням Олежки я дуже хвилювався, але, прочитавши молитву, заспокоївся. Пологи приймали у дружини цілим керівництвом лікарні: головний лікар пологового будинку Михайло Макаренко, його зам - Дмитро Говсєєв, ну і я як представник сімейства. До речі, медики мені відразу заявили, що в мені помер хірург-акушер, коли побачили, як я перерізував пуповину, і як мужньо поводився при появі малюка. Навіть у думках не було втратити свідомість".

"Перша моя реакція, коли побачив Олежика, перевірив чи хлопчик він. А то хіба мало... Адже УЗІ могло обдурити, - бентежиться багатир. - А ось коли Адамчик побачив на фото свого молодшого братика в ковдрочці із зеленими ведмедиками, то він так серйозно на мене подивився і завив: "Який у мене смішний братик, і які веселі ведмежата у нього на пелюшках".

Нагадаємо, Василь Вірастюк народився 22 квітня 1974 року в Івано-Франківську. З 2000 року займається силовим багатоборством "STRONGESTMAN". Володар титулу «Найсильніша людина світу — 2004, 2007.





Ніжки Вірастюка-наймолодшого
old_editor, 12.04.2008 10:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини