Люди Палійчука їздили на 100 День народження до рогатинця

Привітати його приїхали заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гладій, голова райдержадміністрації Іван Росіцький, перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Василь Тимків.

Разом з привітальною адресою від Президента України Віктора Ющенка довгожителю вручено одноразову грошову допомогу в сумі 1 тис. грн. з обласного бюджету, від районної влади 600 грн., а ще кошти та пам”ятний подарунок від односельчан.

За свій вік Василю Федоровичу багато довелося пережити: воював на фронті в роки Другої Світової війни, був захоплений в полон в Чехословаччині, після повернення додому оженився і все життя працював в місцевому колгоспі різноробочим. Його родина - це двоє дітей, шість внуків, одинадцять правнуків, а також двоє праправнуків. Проживає довгожитель в рідному селі з дочкою Ганною, яка дбає про батька. Але сумує старенький за сином-військовим, який проживає з ріднею в Білорусі. Гордиться правнуком Андрієм, який є командиром корабля в Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, всього в районі проживають 7 довгожителів.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 3 січня 2008 року [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5367&id_cat=5[h]свій 101 День народження[/h] відсвяткувала мешканка Богородчанського району.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини