НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ ОТРИМАВШИ ОПІКИ НЕСУМІСНІ ІЗ ЖИТТЯМ, ПОМЕРЛА 11-ТИ МІСЯЧНА ДІВЧИНКА

За інформацією прес-служби МНС України, в будинку проживала молода мама разом із дитинкою, а батько в цей час був на заробітках у Криму. Жінка залишила малятко в ліжечку, висипавши йому цілий ящик іграшок, щоб воно гралося, а сама вийшла в літню кухню готувати донечці їжу.

За декілька хвилин повернулася та побачила жахливу картину: на її маленькій Юлі горів одяг. Малюка доставили до обласної дитячої клінічної лікарні.

За словами завідувача відділення анестезіології та інтенсивної терапії Олега Курташа, у дитини були термічні опіки ІІІ–ІV ступеня на 60 відсотках тіла. Медицина ж виявилася безсилою в цьому випадку. Що ж стосується причини виникнення цієї пожежі, яка призвела до непоправної біди, то встановлено: серед іграшок, покладених у ліжечко, була й коробка з сірниками, один із яких допитливе маля зуміло запалити, а м’які іграшки та поролонова обшивка ліжечка лише сприяли швидкому розвитку пожежі.

Нагадаємо, протягом 2007 року з причини дитячих пустощів із вогнем на Івано-Франківщині виникли 44 пожежі, у вогні загинули 4 дітей. Найбільше пожеж трапилося саме серед білого дня, коли дітвора залишалаться без нагляду дорослих.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини