ЛУЦЕНКО ДОВІРИВ ПРИКАРПАТЦЮ КЕРУВАТИ МІЛІЦІЄЮ ЧЕРНІГІВЩИНИ (фото)

Нагадаємо, раніше І. Катеринчук працював на посаді першого заступника начальника Управління МВС України в Чернігівській області.

Іван Петрович Катеринчук народився 4 травня 1961 р. в с. Старі Кути Косівського району Івано-Франківської області.

З травня 1979р. по жовтень 1981р. проходив строкову службу в збройних силах. Закінчив Кишинівську середню спеціальну школу міліції, а в 1993 р. - Національну академію внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ - з жовтня 1983р.

На Чернігівщині - з листопада 2003р. Працював спочатку заступником начальника Управління - начальником кримінальної міліції УМВС України в Чернігівській області, з березня 2005 року - першим заступником начальника Управління - начальником кримінальної міліції.

29 грудня заступником Міністра внутрішніх справ Петром Колядою був призначений виконуючим обов´язки начальника УМВС України в Чернігівській області.

За зразкове та добросовісне виконання службових обов´язків І.П.Катеринчук має відзнаки МВС України.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 24 січня 2007 року [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=1127&id_cat=3[h]новим начальником УМВСУ у Львівській області став генерал-майор міліції Михайло Цимбалюк,[/h] який народився у селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини