На Тлумаччині відкрили новий газопровід за 145,1 тис.грн.

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба ІФОР.

6,4 км новозбудованого газопроводу, вартістю 145,1 тис.грн., газифікували села Мостище та Суходіл , що належать до Будзинської сільради.

На будівництво підвідного газопроводу до цих сіл, протяжністю 3,8 км, витрачено 267 тисяч гривень. Спільним замовником робіт виступили сільські громади та головне управління будівництва, містобудування , архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Підрядна організація – ТОВ “Бургаз”.

Сільський голова Будзина Наталя Фотуйма дякувала обласній і районній владі “за результативну співпрацю з територіальною громадою”, запевнивши, що омріяне голубе паливо матимуть у своїх домівках і мешканці села Одаїв – підвідний газопровід протяжністю 4,4 км на вартістю 290 тисяч гривень завершить газифікацію сіл, що на території Будзинської сільради.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше спікер Верховної ради [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5613&id_cat=3[h]Арсеній Яценюк заявив,[/h] що Україна має намір згорнути програму газифікації сільських населених пунктів у зв´язку з подорожчанням газу.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини