Медики прогнозують епідемію грипу в Україні

За даними Українського центру грипу МОЗ, на минулому тижні спостерігалось зростання показника захворюваності на ГРВІ та грип. Відмічається зростання захворюваності серед школярів, питома вага дітей серед захворілих становить 50%.

Локальні спалахи захворювання із перевищенням рівнів епідемічних порогів реєструються у деяких містах, районах та населених пунктах на території Луганської, Дніпропетровської, Закарпатської (м. Ужгород) областей.

В регіонах посилено контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму на підконтрольних об`єктах, в лікувально-профілактичних, дошкільних закладах, школах, підприємствах, місцях масового перебування людей тощо.

Як запобіжний захід щодо розповсюдження інфекції в дитячих колективах рішенням органів місцевого самоврядування застосовується закриття шкіл, дошкільних закладів.

За даними Міносвіти та науки України, припинено навчання у школах в окремих селах та містах Луганської, Львівської, Закарпатської, Одеської, Рівненської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Житомирської областей.

Як повідомляла IA MALAKAVA, у Івано-Франківській області [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5664&id_cat=5[h]на карантин закрито вже 5 шкіл.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини