life:) допоможе прикарпатцям зізнатись у коханні

Важливо чути, що тебе кохають. А говорити ці слова потрібно якомога частіше! Абоненти life:) зможуть відправити безліч безкоштовних SMS своїм коханим, щоб розповісти про свої почуття.

Щоб взяти участь в акції, абонентам, що обслуговуються на умовах передоплати, необхідно купити та активувати стартовий пакет life:) вартістю 25 грн або поповнити рахунок на 25 грн з 1 по 29 лютого 2008 року. Після цього абонент повинен набрати *141# зі свого телефону і безкоштовно визначити улюблений номер. Згідно до умов акції, абоненти, що обслуговуються на умовах передоплати, можуть відправляти безмежну кількість SMS-повідомлень на улюблений номер life:) протягом 30 днів з дати визначення номеру.

Всі абоненти, що обслуговуються на умовах договору, можуть відправляти 100 безкоштовних SMS на будь-який номер life:) протягом 30 днів з дати підключення до акції. Взяти участь в акції можна безкоштовно, набравши *141#.

Взяти участь в акції можуть всі індивідуальні абоненти, що обслуговуються на умовах передоплати і договору, з 1 по 29 лютого 2008 року включно. Підключення до акції не вимагає додаткової оплати.

Нагадаємо, [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=life%3A%29[h][b]life:)[/b][/h] – це третій найбільший національний оператор мобільного зв´язку України, який обслуговує 7.6 мільйонів абонентів (за станом на кінець третього кварталу 2007 року). life:) забезпечує покриття території, на якій проживає 91% населення країни, надає можливість роумінгу в 193 країнах завдяки більш ніж 500 роумінг-‎партнерам. Оператор першим на ринку впровадив технологію EDGE.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини