Лілія Григорович: "Наша Україна" планує провести у Сєвєродонецьку "антисепаратистські" акції

“Сєвєродонецьк – це не те місце, де повинні обговорюватись проблеми держави. Сєвєродонецьк – це рана, яка нанесена Україні недолугими політиками, які не вміють і не хочуть працювати на національні інтереси ні у владі, ні в опозиції”, - переконана народний депутат від фракції “Наша Україна – Народна Самооборона”, член парламентського комітету з питань охорони здоров’я Лілія Григорович.

Народний депутат також заявила, що “в цьому місці треба тільки молитись і каятись, а вирішувати державні питання слід в інших місцях, починаючи від Софіївського майдану, де відбувся Акт злуки і закінчуючи Чигирином, Батурином, Крутами, чи місцем, де відбулась Конотопська битва”.

Лілія Григорович повідомила, що “Наша Україна” саме в цей день, і в тому ж місці планує провести свій захід, на якому планується обговорити питання консолідації і протидії сепаратизму.

Нагадаємо, Григорович Лілія Степанівна, народилася 12 вересня 1957 р. у Івано-Франківську.

Член фракції "Наша Україна" з 05.2002 р., член Комітету з питань охорони здоров´я, материнства та дитинства з 06.2002 р., член Центрального проводу НРУ з 1995 р., член Політради НРУ з 03.1999 р., голова Союзу українок з 2001 р. Освіта вища, у 1985 р. закінчила Івано-франківський медичний інститут, лікар-лікувальник, у 2000 р. - Українську академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини