“КАРПАТНАФТОХІМ” МАЄ ПРОБЛЕМИ ІЗ ЗБУТОМ ЕТИЛЕНУ У ЄВРОПУ

Зниження реалізації продукції на європейському ринку етилену призвело до вимушеного затвердження нижчих показників переробки сировини піролізу й випуску товарної продукції на лютий порівняно з річним планом.

Серйозно позначилася на економіці ТОВ “Карпатнафтохім” і відмова угорських партнерів від закупівлі продукції

Нагадаємо, виробництво "Поліолефіну" складається з двох установок — олефінової установки (ЕП-250) і поліетиленової установки. Це сучасні нафтохімічні безвідходні виробництва із замкнутим технологічним циклом.

Закрите акціонерне товариство ЗАТ „ЛУКОР” зареєстроване в грудні 2000 року і його засновниками є ВАТ „Оріана“ (м. Калуш, Івано-Франківської області) і ТзОВ „Лукойл-Нафтохім“. Основними підрозділами нафтохімічного комплексу є виробництва хлору і каустичної соди, хлористого вінілу, виробництво „Поліолефін“. Зважаючи на вигідне географічне положення і тісне партнерство з Європою, ЗАТ „ЛУКОР“ став, по суті, вікном в Європу для підприємств групи „Лукойл-Нафтохім“.

29 жовтня 2004 року закрите акціонерне товариство “ЛУКОР” (м.Калуш, Івано-Франківська область) та компанія “LUKOIL Chemical B. V.", зареєстрована Торговельно-промисловою палатою м Амстердам (Нідерланди) виступили засновниками товариства з обмеженою відповідальністю “Карпатнафтохім”. У статутному фонді ТОВ "Карпатнафтохім", який становить 1581280 тис. грн., частка капіталу ЗАТ "ЛУКОР" дорівнює 24%, а компанії LUKOIL Chemical B. V. – 76%.Це по суті новий шлях діяльності нафтохімічного підприємства, який повинен призвести до інтеграції в європейську і світову економіку.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини