Вантажівка м’ясними відходами, яка їхала з Івано-Франківська перекинулася на Тернопільщині

Незважаючи на те, що авто перекинулося, чоловіки обійшлися лише шоком, на їх тілі – жодної подряпини та забою. 20-річний водій Володимир зізнався, що йому під час ДТП ледь не відняло мову.

Чоловіки їхали із Івано-Франківська в Житомир. Вони займаються приватними перевезеннями, везли м’ясні відходи. Напарник Володимира вже серед ночі поїхав за краном, аби підняти машину. Після ДТП водій повернеться додому, а вантаж перевантажать у іншу фуру.

– На слизькій дорозі нас занесло, я не міг справитись із керуванням, от і перекинулися, – каже Володимир. – Ми навіть не встигли опам’ятатись, як авто опинилося в кюветі. Але нас нічого не боліло, то відкрили двері та вилізли з машини.

Володимир розповів, що пильнує вантажівку ще з ночі. Відлучався хіба що на деякий час у магазин купити щось їсти.

– Місцеві мешканці підходили до мене, пропонували переночувати та перепочити у них, але мушу бути біля авто, – каже юнак. – Було, відійшов на хвильку - і вже відірвали фару.

Після цього ДТП Володимир не відмовиться від їзди на машині. Каже, що звик до екстріму. У шкільні роки кілька разів займав призові місця із картингу.

Струсівський поворот - дійсно небезпечне місце, кажуть місцеві мешканці.

– Тут не раз ставалися аварії, були й жертви, – розповів мешканець Струсова пан Василь. – Колись на цьому місці розбилися люди на мотоциклі, а кілька років тому “Волгу” занесло аж на подвір’я школи (вона знаходиться на низині).

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше у ДТП на Тернопільщині [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5623&id_cat=5[h]загинули івано-Франківські заробітчани.[/h]
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини