Пластуни, щоб не розслаблятись влаштували собі дебати

Дійство проходило у неділю, 27 січня, в пластовій домівці. Тем для дискусії, яких було у відбіркових турах дві, звучали так: “Акт Злуки – помилка тогочасних політиків” та “ Бій під Крутами – перемога, а не поразка!”.

Кожен курінь попередньо мав визначити в свому колі чотирьох найкрасномовніших пластунів та висунити їх на дебатний турнір.

Отож, серед 6-ти представлених на дебатах куренів найбільш переконливішими виявились дівчата. Перемогу здобув 22 курінь ім. М. Підгірянки, за ними з невеликим відривом опинився новостворений підготовчий курінь ім. О. Кобилянської.

Як зазначила організатор акції ст. пл. Леся Рудчук: “Такі інтелектуальні ігри потрібні для сьогоднішнього юнацтва не тільки для розвитку ораторських здібностей, але й для того того щоб вони зрозуміли що в історії є завжди “два боки медалі”.

Як повідомляла IA MALAKAVA, Івано-Франківська округа „Пласту” [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5634&id_cat=5[h]влаштовуватиме дітей-сиріт до прийомних сімей[/h] на Прикарпатті.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини