ІВАНО-ФРАНКІВЩИНА ОТРИМАЄ ЛІМІТИ ГАЗУ ВІДПОВІДНО ДО РІВНЯ РОЗРАХУНКІВ. А ПЛАТИМО МИ ПОГАНО…

За даними ДК «Газ України», станом на 01 січня 2008 року борг прикарпатських теплопостачальних підприємств становить 27 млн. грн.

Представники компанії заявляють, що з метою посилення дисципліни розрахунків за спожитий природний газ, ДК «Газ України», згідно з розпорядженням керівництва НАК «Нафтогаз України», виділятиме на лютий підприємствам ТКЕ обсяги (ліміти) природного газу відповідно до рівня їх розрахунків.

ДК «Газ України» звернулася до підприємств з газопостачання та газифікації з вимогою суворого дотримання ліцензійних умов щодо транспортування підприємствам ТКЕ лише виділених обсягів природного газу.

ДК «Газ України» звертає увагу керівників органів місцевого самоврядування на необхідність сприяння підприємствам ТКЕ щодо проведення ними розрахунків за спожитий природний газ. Адже згідно вимог ст.13 Закону України «Про теплопостачання» відповідальними за забезпечення теплом населення є органи місцевого самоврядування.

За даними оперативного моніторингу, підприємства ТКЕ з початку опалювального сезону заборгували ДК «Газ України» близько 2 млрд. грн.

Як повідомляла IA MALAKAVA, лише [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5379&id_cat=4[h]1% склали розрахунки підприємств ТКЕ Івано-Франківської області з ДК «Газ України»[/h] за 14 днів січня 2008 року. 12 грудня 2007 року Івано-Франківщина [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5159&id_cat=4[h]скоротила розмір боргу за газ[/h] з 19 млн. грн. до 15 447 683, 16 грн.

Нагадаємо, раніше Івано-Франківську область було [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5010&id_cat=4[h]оголошено однією із найзлісніших боржників за газ.[/h]

"Газ України" НАК "Нафтогаз України" є правонаступником прав та зобов´язань ДК "Торговий дім "Газ України" та Головного управління з експлуатації систем газопостачання природного та скрапленого газу "Головпобутгаз" ДК "Укртрансгаз".
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини