ОБСЯГ ПРЯМИХ ІНВЕСТИЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВА РОГАТИНЩИНИ СКЛАВ БІЛЬШЕ 20 МЛН. ДОЛ.

Це більше 20 млн. доларів США. Значна частка в цьому – інвестиції в „Росан-Агро”.

Крім того, за підсумками 2007 року обсяг промислового виробництва зріс на більш як 40%. На Рогатинщині створено більше 800 нових робочих місць.

Нагадаємо, "Росан-Агро" - агропромислова компанiя, яка включає ферми по вирощуванню племiнних та товарних свиней, переробне та торгiвельне пiдприємство. В 1999 роцi на базi колишнього колгоспу було проведено реконструкцiю, встановлено сучасне обладнання i системи утримання та годiвлi тварин, якi не лише значно пiдвищили продуктивнiсть стада, але й забезпечили умови, що вiдповiдають директивам Європейського Союзу щодо добробуту тварин. Сьогоднi потужностi свинокомплексу дозволяють одночасно утримувати до 15000 свиней i забезпечувати щорiчне виробництво близько 30000 голiв. Сьогодні в Росан-Агро працюють близько 200 людей. Підприємство має широкі зв´язки в Україні та закордоном. Компанія динамічно зростає та розвивається, працює над новими ідеями та проектами.

Промисловість Рогатинського району представлена рядом підприємств різних видів промисловості. В структурі виробництва переважає продукція харчової та переробної промисловості (47%), близько 20,5% займає продукція хімічної промисловості, майже по 10% - з виробництва деревини і виробів з неї та легкої промисловості. В харчовій промисловості ефективно працююгь ЗАТ СП "Євро-Мілк", ЗАТ "Роксолана", СП "Галпласт", м´ясопереробний завод "Росана".

Розвинута промисловість видобування будівельних матеріалів (пісок, глина, щебінь, будівельний та вапняковий камінь, гашене і негашене вапно), основними представниками якої є ВАТ "Лопушнянський кар´єр", "Рогатин-пісок". Землі сільськогосподарського призначення займають 72% всієї території Рогатинського району. Основна частина цих угідь (75%) припадає на орні землі, 15% займають пасовища, 8% - сіножаті, 2% - багаторічні насадження. Майже половина обсягів сільськогосподарського виробництва припадає на продукцію рослинництва. В Рогатинському районі виробництво більшості видів с/г продукції сконцентроване в особистих підсобних господарствах населення. Основною формою сільсько-господарських формувань є сільськогосподарські кооперативи, селянсько-фермерські господарства, товариства з обмеженою відповідальністю, приватні підприємства.

Площа території району - 815,7 км. кв. Кількість населення – 50,2 тис. чол.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини