ОЩАДБАНК МОЖЕ ПРИЗУПИНИТИ "РАДЯНСЬКІ" ВИПЛАТИ НА ПРИКАРПАТТІ ЧЕРЕЗ ЮЩЕНКА

Треба відзначити, що підстави для звільнення, за словами президента України Віктора Ющенко, з´явилися після перевірки Ощадбанку Національним банком України. Ревізори НБУ, нібито, виявили "нецільове використання коштів Ощадбанку" під час передвиборної кампанії та фінансування однієї з політичних сил. Але якої саме - не уточнюється.

"Анатолій Гулей, не міг не знати про ці порушення", - вказав Віктор Ющенко на вчорашній зустрічі з керівництвом парламенту та уряду і зажадав зміни керівництва Ощадбанку.

Сам банкір підтвердив, що НБУ дійсно проводив перевірку Ощадбанку, але "у результатах перевірки Нацбанку нічого такого не зазначено".

"Я думаю, що президента неправильно інформували", - сказав Гулей, при цьому відзначивши, що "зміна правління банка призупинить виплату внесків радянського Ощадбанку".

Новина про скандал в українському Ощадбанку вже дійшла і до Юлії Тимошенко, що, як відомо, перебуває в Брюсселі. Прем´єр-міністр запевнила, що обов´язково зустрінеться із президентом і змінить його думку відносно Анатолія Гулея.

"Я переконана в тому, що при персональній зустрічі, моєї із президентом, я дам президентові абсолютно об´єктивну інформацію щодо організації роботи Ощадбанку, і безпосередньо до роботи керівника Ощадбанку, і я думаю, що президент своє рішення змінить", - сказала Тимошенко.

Юлія Тимошенко зустрінеться із президентом України Віктором Ющенко та обговорить із ним низку питань, по яких є розбіжності в уряду та глави держави.

Зокрема, Тимошенко планує обговорити питання щодо приватизації, а також роботи Ощадбанку.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини