ПАЛІЙЧУК З Кº ЇЗДИЛИ ДО ЮЩЕНКА РОЗКАЗУВАТИ ПРО БІЗНЕС

До складу прикарпатської делегації, яка складалася з 10 осіб увійшли: голова ІФ ОДА Микола Палійчук, представники органів влади і місцевого самоврядування з Городенківщини і Бурштина, громадських бізнес-асоціацій, зокрема, рад підприємців з районів, а також представники малого і середнього бізнесу.

Виступаючи перед присутніми форуму, Віктор Ющенко заявив, що він виступає за скорочення числа перевірок бізнесу контролюючими державними органами. За його словами, щорічно перевіркам піддаються близько 95% підприємств, а кількість організацій, що перевіряють, перевищує 40. "Існує більше сорока держустанов і відомств, що займаються перевірками", - сказав він.

Також Президент підкреслив, що продовження подібної державної політики в сфері контролю за діяльністю підприємств не буде сприяти налагодженню ефективного партнерства влади та бізнесу.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини