Майже 300 студентів із Луганського ВУЗу відриваються у Карпатах

Члени студентської профспілки мають змогу на зимових канікулах відпочити у Карпатах. Зараз 60 студентів поїхали на базу відпочинку «Високі Карпати» (с. Ясиня, Івано-Франківська область). Більше 60-ти знаходяться на базі відпочинку «Маливо» (м. Яремче, Івано-Франківська область), близько 70-ти – на базі відпочинку «Первоцвіт» (м. Яремче, Івано-Франківська область). 50 студентів поїхали до селища Рахове (Івано-Франківська область) на базу відпочинку «Тиса».

«Студенти стали більш вимогливими до умов проживання, - відзначив голова профспілкової організації студентів Ілля Ніколаєнко. – Якість послуг, які надавали студентам 7 років тому і зараз, суттєво покращилася. Є такі бази відпочинку, з якими ми постійно співпрацюємо».

На відпочинку студенти мають змогу покататися на лижах, сноуборді. Також помилуватися красотами Карпатських гір не тільки під час прогулянок, а й піднімаючись на гору на підйомниках. «У перший день нашого заїзду снігу не було, - розповіла студентка електротехнічного факультету, яка зараз знаходиться на відпочинку, Ірина Степанян. – Ми трохи стурбувалися, що раптом снігу не буде увесь тиждень, проте вже ввечері усі сумління розвіялися. Зараз ми постійно на горах. Кожен катається на тому, на чому вміє: від санчат до снігоходів».

Студенти побували на відомому Карпатському гірськолижному курорті «Буковель», відвідали Ужгород, Яблуницю, Ворохту, де знаходиться Карпатський національний парк. «300 студентів потрапляють в один заїзд, - розповів Ілля Ніколаєнко. –На базах відпочиватимуть лише студенти, разом їм веселіше. Можливо тому, що поїздки приносять багато нових знайомств та дають змогу відволіктися після модульного контролю, путівки розкупають ще у листопаді».

Нагадаємо, у 1920 році в Луганську на базі паровозобудівного заводу було створено перший вищий навчальний заклад у Донбасі з підготовки кадрів для машинобудівних підприємств. Сьогодні він всесвітньо відомий як Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля.

Як повідомляла IA MALAKAVA, 20 січня з залізничного вокзалу Києва Головне управління у справах сім´ї та молоді [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5445&id_cat=5[h]КМДА відправило до карпатських санаторіїв 265 студентів[/h] з 19 ВНЗ столиці.
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини