Прикарпатські нумізмати можуть поповнити свої колекції п’ятикілограмовою срібною монетою «Христофор Колумб» (фото)

За словами А.ІЩЕНКО, цю масивну монету, що є законним платіжним засобом Британських Віргінських Островів, виготовлено зі срібла 999 проби. Якість карбування — пруф, гурт рифлений із порядковим номером монети.

Монету присвячено мореплавцю Христофору Колумбу та відкриттю Америки. Випущено її у двох версіях загальним тиражем 350 штук: із вмонтованим компасом або ж із «розою вітрів» у нижній частині аверса. Саме другий варіант пропонує сьогодні Райффайзен Банк Аваль — на його замовлення було випущено перші в світі монети в такому варіанті, загальний тираж яких складе 150 штук.

На монеті зображено Христофора Колумба, який рукою вказує у далечінь — туди, де побачив нові землі.

Заслуговує на увагу й футляр із дерева, скла та металу, стилізований під ілюмінатор. На кришці ілюмінатора зазначено номер монети. Цей же номер підтверджується сертифікатом.

Нагадаємо, Райффайзен Банк Аваль здійснює ексклюзивні поставки в Україну золотих, срібних і платинових монет Монетного двору м. Перт (Австралія), Британського королівського монетного двору, Монетного двору Нової Зеландії.

Банк також є дистриб’ютором монет Польщі, Іспанії, Фінляндії, Китаю, Сан-Марино, Андорри, Греції, Франції, Сінгапуру, КНДР, Монголії, Вірменії, Білорусі, Бермудських та Соломонових Островів, Островів Кука та Піткерн, Ніуе, Камбоджі, Британських Віргінських Островів та Ліберії.

Серед монет усесвітньо відомих серій, а також тих, що були викарбувані на честь відомих особистостей та важливих історичних подій, клієнт банку зможе обрати для себе особисто або для рідних та знайомих.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5371&id_cat=4[h]прикарпатці мали змогу купити золоті та срібні монети, присвячені Року Миші.[/h]
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини