ІНТЕРЕСИ ПРИКАРПАТСЬКИХ МАС МЕДІА ТЕПЕР ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ СПЕЦІАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР

В центрах можна отримати усні або письмові юридичні консультації, в тому числі з антикорупційного законодавства, доступу до інформації, прав та обов’язків журналістів; допомогу у підготовці інформаційних запитів до урядових структур; допомогу у складанні пояснень у разі претензій до з боку посадових осіб або заперечень, якщо вони відмовляються надати інформацію.

Крім того, журналісти можуть отримати консультацію з технології проведення журналістського розслідування, яку надає Інститут розвитку регіональної преси.

До Координаційного юридичного центру можна звернутися зателефонувавши (044) 234- 23-57, 235-82-33 або електронною поштою mediapravo@mediapravo.org.ua.

Юридичні консультації надаються в рамках проекту "Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні "Гідна Україна" (www.pace.org.uа), який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) та Міжнародної корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

[b]Подаємо контакти регіонального центру:[/b]

Медіа-центр обслуговує мас медіа Івано-Франківська, Львова, Луцька, Тернополя
Адреса: м. Львів, вул. Саксаганського, 7, оф.3-а
тел.: 8-032- 261-56-00, 8-067-720-85-23
Володимир Гурський, медіа-юрист
vgoursky@is.lviv.ua
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини