У Івано-Франківську працюватиме представництво Омбудсмена?

Як повідомили у прес-службі Президента, Уповноважений ВР з прав людини Ніна КАРПАЧОВА звернулась до глави держави з питання відкриття регіональних представництв Уповноваженого у Івано-Франківську, Сімферополі, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Луганську, Львові, Одесі, Ужгороді та Харкові.

З метою сприяння Уповноваженому у здійсненні його повноважень з контролю за додержанням конституційних прав і свобод людини та захисту прав кожного громадянина на території України В.ЮЩЕНКО у листі до голови Ради міністрів АРК, голів Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Харківської ОДА звертається з проханням надати всебічну допомогу щодо виділення окремих технічно обладнаних службових приміщень для представників Уповноваженого ВР.

Пов`язані з такими витратами відшкодування мають здійснюватися в установлених межах за рахунок бюджетних призначень на забезпечення діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Водночас Президент звертає увагу на обов`язок органів державної влади співпрацювати з Уповноваженим ВР і його представниками та надавати їм необхідну допомогу і сприяння.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5473&id_cat=5[h]Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) звернулася з відкритим зверненням до Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Ніни Карпачової та Генеральної прокуратури України щодо захисту прав Івана Кейвана, мешканця села Підпечери Тисменицького району Івано-Франківської області.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини