НУНС ТА БЮТ ЗНОВУ НЕ ВСТИГЛИ ПРОЧИТАТИ, ЩО НАПИСАЛИ У АНУШКЕВИЧУСА

Однак, [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5545&id_cat=3 [h] вже вдруге, [/h] представники політичних сил міста не можуть погодити порядок денний, на який виносилося єдине питання – про затвердження пооб’єктного розподілу бюджету розвитку та напрямків використання коштів цільового фонду соціально-економічного розвитку міста на 2008 рік.

Натомість у сесійній залі черговий раз лунали образи, риторичні запитання і ультимативні вимоги. Депутати від фракцій НУНС та БЮТ вимагали від міського голови розблокування ТВК, ввести до депутатського корпусу нових депутатів та, зрештою, перенести сесію на невизначений термін. Голови фракцій аргументували цю вимогу тим, що депутатам було недостатньо часу для вивчення матеріалів.

В свою чергу міський голова Віктор Анушкевичус на всі запитання депутатів міської ради давав конкретну і аргументовану відповідь. Щодо порушення регламенту, міський голова зауважив, що проект розподілу бюджету розвитку народним обранцям був розданий ще наприкінці грудня, коли приймався бюджет міста на 2008 рік. Інше питання, як уважно читають депутати матеріали сесії.

Щодо роботи ТВК, Віктор Анушкевичус був категоричний, наголосивши: «Я ніколи не втручався і не буду втручатися в роботу ТВК, бо це є грубим порушенням Закону».

Єдине запитання, яке залишилося без відповіді у сесійній залі – це запитання мера до депутатів: «Невже місто має завмерти до того часу, поки ваші ультимативні вимоги не будуть вирішені?».

Як повідомляла IA MALAKAVA, 25 січня 2008 року депутати вперше зірвали 25 позачергову сесію Івано-Франківської міської ради.

Нагадаємо, станом на 01 січня 2008 року без коштів соціально-економічного розвитку залишається освіта, культура, охорона здоров’я та інші важливі галузі господарки Івано-Франківська.

12 січня 2008 року Івано-Франківська міська рада [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5343&id_cat=4[h]прийняла бездефіцитний бюджет.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини