Сьогодні Тіні Кароль виповнилося 23 роки (оновлено)

Їй виповнюється 23 роки. Головним подарунком, за словами зірки, стало те, що її новий диск Полюс притяжения меньше, ніж за три тижні продажів одержав статус "золотого".

Про це вітчизняна поп-виконавиця довідалася від свого продюсера під час відпочинку на Мальдівських островах, де вона проводила час із друзями дитинства, які кілька років тому виїхали в Америку.

"Мені було дуже приємно, для моєї команди це справжній рекорд одержати "золотий" диск за такий короткий термін", - підкреслила Тіна Кароль.

Що стосується канікул, то відпочивала співачка на Кокосовому острові. Таку незвичайну назву острів одержала через те, що на ньому ростуть тільки кокосові пальми. Сама територія острова невелика - 800 м у довжину і 150 м у ширину.

Тіна Кароль жила в приватному п´ятизірковому готелі закритого типу. На її території передбачені номери усього лише на 30 персон, розташування яких продумано так, щоб кожен відпочиваючий почував себе затишно і спокійно.

Співачка проживала в окремій віллі зі своїм власним пляжем і басейном. На острові українська виконавиця пробула два тижні, і весь вільний час присвятила в основному спортові та сну.

Під час відпочинку на Мальдівських островах у Тіни Кароль з´явилося нове захоплення - дайвінг. Співачка кілька днів підряд брала уроки, а після чого опустилася на глибину. Вона також освоїла фотомистецтво під водою - відзняла цілий альбом фотографій морської живності. Потрапила під об´єктив і справжня акула.

"Правда, вона була зовсім маленька, - розповіла Кароль. - Як потім з´ясувалося, біля готелю живе п´ять таких от невеликих акул. Я сама плавала біля них, вони виявилися досить милими. Як розповідають місцеві жителі, маленькі акули самі лякаються людей, що приділяють їм зайву увагу. Коли акули підростуть, їх виловлять і відвезуть подалі - у відкритий океан".

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області. У шестирічному віці Тіна Кароль з сім´єю переїхала на Україну - до Івано-Франківська. Після закінчення школи співачка переїхала до Києва, і стала професійно займатися музикою.


ФОТОНОВИНИ: [hh]http://www.malakava.com.ua/reportage.php?id_cat=260[h]ПОПУЛЯРНІЙ ПРИКАРПАТСЬКІЙ СПІВАЧЦІ ТІНІ КАРОЛЬ ВИПОВНИЛОСЯ 23[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини