Стартував І етап фестивалю «Ґринджоли»

Протягом трьох днів в [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%C4%F0%E0%E3%EE%E1%F0%E0%F2[h]урочищі Драгобрат[/h] триватимуть змагання на час і швидкість з паралельного спуску, слалому, командні та сімейні змагання, а також марафон та інші видовищні ігри.

Також у рамках заходу відбудеться урочисте відкриття фестивалю, нагородження переможців призами та концерт за участю гуцульського колективу.

За словами організаторів, назва фестивалю походить від гуцульського слова "ґринджоли" - низькі й широкі гуцульські санчата без полозів, зроблені з дерева. Нагадують трапецію — розширюються від переднього краю.

Нагадаємо, туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок» розпочав свою діяльність 23 березня 2006 року. Зараз компанія спрямовує найбільшу увагу на активний відпочинок у Карпатах.

Зазначимо, що ІІІ етап фестивалю «Ґринджоли» пройде у cелі Яблуниця Яремчанської міськради Івано-Франківської області.


[b]ДЕТАЛЬНІ АНОНСИ ПРО І, ІІ ТА ІІІ ЕТАПИ ФЕСТИВАЛЮ ЧИТАЙТЕ НА[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/anonces.php[h][b]"СТАНІСЛАВСЬКІЙ АФІШІ" [/b][/h]
_____________________________________________

[b]Будь-яке копіювання, публікація, передрук чи наступне поширення інформації, що містить посилання на продакшн-студію «Інтелектуальне медіа» суворо забороняється![/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини