ПАЛІЙЧУК ЇЗДИВ ДО ЯРЕМЧЕ ВІДКРИВАТИ ОБ´ЄКТ, РЕКОНСТРУКЦІЄЮ ЯКОГО ВІН ОПІКУВАВСЯ ЦІЛИЙ РІК

Символічну стрічку оновленої будівлі урочисто перерізали голова облдержадміністрації Микола Палійчук та виконуючий обов’язки міського голови м. Яремче Василь Онутчак.

На святкову церемонію завітали мешканці сусідніх з Яремчею населених пунктів.

Присутні подякували всім керівникам та простим робітникам, що були задіяні у роботах на об’єкті.

Загалом, в оновленому Будинку культури повністю замінили підлогу, відремонтували дах, оновили технічне забезпечення сцени. Для зручності глядачів закупили нові м’які театральні крісла, здійснили ремонт системи опалення будинку культури. А Микола Палійчук передав на працівникам будинку культури, в якості подарунку, мікроавтобус.

На ремонтні роботи було витрачено понад 1 млн грн., ці кошти виділялись з міського бюджету Яремче та надавались ВАТ „Укрнафта” у якості спонсорської допомоги.

Після урочистостей для гостей, що завітали на свято виступили викладачі та учні дитячої школи мистецтв м. Яремче та Гуцульський державний ансамбль пісні і танцю обласної філармонії.

Нагадаємо, протягом 2002-2007 рр. Микола Палійчук був міським головою Яремче. За час його головування були виконані основні роботи по реконструкції та ремонту будівлі.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5462&id_cat=3[h]у Яремчі створено орган, який знайомитиме мешканців міста із податками. [/h]


Фото: прес-служба ІФ ОДА
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини