Навесні люди Микитина поїдуть на тренінг ЄС

У ньому візьмуть участь 22 менеджера систем моніторингу зі всіх 9-ти пілотних областей проекту: Івано-Франківської, Львівської, Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Одеської, Миколаївської областей та Криму, а також з міста Києва.

Менеджерів систем моніторингу та оцінки навчатимуть структурі, функціям, особливостям використання системи, загальному порядку і режиму введення учнівської, учительської і батьківської анкет, ознайомленню з роботою у режимі побудови паспорта анкети, порядку побудови та використання аналітичних звітів, практичному заняттю з аналітичних звітів і навіть обговоренню за раніше отриманими картками зворотнього зв’язку.

Нагадаємо, з 1998 року у Івано-Франківській області здійснює свою діяльність БХФ "Солідарність". Основними напрямками роботи фонду є благодійна допомога соціально-незахищеним верствам населення: узалежненим від наркотиків та алкоголю, ВІЛ-інфікованим, хворим на СНІД, особам, що вийшли з місць позбавлення волі, психічно хворим та бездомним.

Фонд "Солідарність" офіційно зареєстрований 07 грудня 1998 року Івано-Франківським обласним відділом юстиції. Головою БХФ "Солідарність" є відомий прикарпатський суспільно-політичний діяч Андрій МИКИТИН.

_____________________________________________


[b]Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на продакшн-студію "Інтелектуальне медіа", в будь-якому вигляді суворо заборонено.[/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини