У Харкові організували захід, на якому переймали туристичний досвід Прикарпаття

У обговоренні шляхів налагодження співробітництва взяли участь представники різних регіонів України.

Зокрема, на семінарі провели детальний аналіз розвитку туристичної галузі Івано-Франківської, Полтавської та Рівненської областей. Учасники також вивчали досвід Прикарпаття у напрямку зростання темпів надходжень до бюджету від туристичної галузі.

Зазначимо, що туристична Харківщина відома своїми унікальними колоніями байбаків, "Велесовою книгою" – безцінної пам’яткою прадавньої культури України, яку знайшли у одній з садиб району, туристичним маршрутом Краснокутськ (старовинний ландшафтний парк з реліктовим деревом гінкго та різнокольоровими лотосами) – Пархомівка (чудовий наш "сільський ермітаж")– Охтирка – Диканька (бузкові тераси, садиба Кочубеїв) – Опішня (кераміка, що виготовлена за старовинними "рецептами").

Як повідомляла IA MALAKAVA, протягом січня-липня 2008 року [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5407&id_cat=6[h]Долинський та Рожнятівський райони Івано-Франківської області навчатимуться зеленому туризму.[/h]

Нагадаємо, індустрія туризму є однією з найбільш прибуткових. За даними Всесвітньої ради подорожей та туризму (WTTC) туризм складає близько 10 відсотків світового валового національного продукту. Експерти прогнозують - у 2014 році оборот індустрії збільшиться майже вдвічі порівняно з нинішнім.

_____________________________________________


[b]Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на продакшн-студію "Інтелектуальне медіа", в будь-якому вигляді суворо заборонено.[/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини