ПРОТЯГОМ ШЕСТИ МІСЯЦІВ ДОЛИНСЬКИЙ ТА РОЖНЯТІВСЬКИЙ РАЙОНИ НАВЧАТИМУТЬСЯ СІЛЬСЬКОМУ ЗЕЛЕНОМУ ТУРИЗМУ ТА КАТЕГОРИЗУВАТИМУТЬ САДИ

Протягом шести місяців в рамках проекту будуть проведені круглі столи та тренінги для представниць сільських громад Долинського та Рожнятівського районів, які прагнуть розвивати популярну на Прикарпатті сферу сільського зеленого туризму, а експертами Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні буде надано консультаційну та інформаційну допомогу учасницям проекту з питань якості обслуговування та налагодження діяльності в сфері гостинності.

Для тематичних груп на початку квітня буде організований навчальний тур до діючих успішних садиб на території Яремчанської міської ради, протягом якого можна буде ознайомитися з основами започаткування та ведення бізнесу у даній галузі на практиці.

Фінальним етапом проекту буде проведення категоризації туристичних садиб Рожнятівського та Долинського районів, після якої таким садибам буде надано рекламно-інформаційну підтримку.

Партнери проекту: Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини, Івано-Франківська обласна організація Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні, Фонд розвитку територіальної громади села Татарів Яремчанської міської ради.

Свою готовність сприяти успішній реалізації проекту висловили Рожнятівська та Долинська районні ради.


Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше міська влада Долини заявляла, що має намір відродити солевиварювальний завод та [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3360&id_cat=6[h]створити на базі підприємства бальнеологічний курорт.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини