«Буковель» набрав багато горілки і поїхав влаштовувати «Українське Різдво» в Австрії

Святкові заходи почалися 5-го січня. Вранці на плато Ідальп приїхали «Божичі», відомий український етноколектив, а також двоє музикантів з трембітами. І над вершинами Альп понеслися м´які, заворожуючі своєю красою і милозвучністю українські пісні.

Лижники, незалежно від національності, з´їжджалися на плато, щоб послухати дивно красиві голоси «Божичів». Власники кафе, яке знаходилось неподалеку, вражені енергетикою національного українського фольклору, навіть вимкнули музику, яка зазвичай голосно лунала біля закладу. Кожен, хто прийшов, щоб послухати «Божичів», отримав запрошення на вечірку, організовану ТМ «Хортиця» на честь Різдва.

У різдвяний вечір, за годину до початку дійства в готелі «Madlein», перед входом в «Pasha-club» ніде було яблуку впасти. Квитки були розкуплені ще задовго до початку заходу. Проте гості не нудьгували в очікуванні, адже перед входом в клуб всі, кому цього вечора пощастило прийняти участь у святі, могли випити кращої горілки України ТМ «Хортиця» і спробувати національні українські закуски.

Невеликий зал клубу насилу зміг вмістити всіх охочих взяти участь у святі. Першим на сцену вийшов відомий український шоумен Олег Скрипка. Соліст групи «ВВ» привітав усіх присутніх з Різдвом і запросив групу «Божичі» розпочати концерт. Після виступу етноколективу концерт продовжив сам Скрипка у супроводі Ле Гранд-оркестра і виконав декілька пісень з сольного альбому «Відрада», а також найвідоміші зі своїх хітів.

Після виступу «Скрипки з оркестром» більшість учасників свята почали скандувати: «Україна» і «Хортиця», що стало дійсною подякою організаторові «Українського Різдва».

Наступним у святковому меню був виступ групи «Чоботи з бугая», яка виступає в стилі етнодиско. Завершив концерт відомий український Dj Roma, який окрім відомих європейських house-хітів виконав мелодії української естради, що давно полюбилися.

Приємним сюрпризом для всіх учасників «Українського Різдва» в Ішгілі стало запрошення на Буковель і вручення абонементів на катання.

Пригощали цього вечора традиційною українською стравою «кутею», а також коктейлями на основі горілки «Хортиця».

Наступного дня багато учасників дійства дякували організаторам за відмінний подарунок до Різдва і говорили, що наступного року обов´язково приїдуть в Ішгль, щоб відсвяткувати Різдво по-українськи.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини