ВАТ «Івано-Франківськгаз» оштрафували на 1,7 тис. грн. за недобросовісну конкуренцію та ще на 1,020 тис. грн. за зловживання м

За інформацією прес-служби, управління створювало суб’єктам господарювання перешкоди у здійсненні господарської діяльності.

Зокрема, поширювало про них неправдиву інформацію. А саме – про якість виконання ними газомонтажних робіт, закінчення терміну дії їхніх (необхідних) ліцензій та дозволів для виконання відповідних робіт.

Як наслідок, такі дії управління могли завдати шкоди діловій репутації цих суб’єктів господарювання.

Крім того, ВАТ «Івано-Франківськгаз» зобов´язаний сплатити штраф у розмірі 1,020 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

За словами прес-служби АМКУ, протягом 2007 р. товариство безпідставно зволікало з видачею технічний угод (ТУ) на підключення об’єктів заявника до діючих газорозподільних мереж.

Також, ВАТ «Івано-Франківськгаз» вимагав від заявника надавати непередбачені чинними нормативно-правовими актами додаткові документи.

Нагадаємо, у 1964 р. на базі контори "Станіславгаз" створено "Трест промислової та побутової газифікації", який у 1975 р. реорганізовано в об´єднання "Івано-Франківськгаз", що увійшло до складу Республіканського об´єднання "Укргаз". Пізніше, відповідно до рішення Державного комітету України по нафті і газу від 14 березня 1994 р. № 122 та Указу Президента України Про корпоратизацію державних підприємств" від 15 червня 1993 р. №210/93, шляхом перетворення державного підприємства з газопостачання та газифікації "Івано-Франківськгаз" створено Відкрите акціонерне товариство "Івано-Франківськгаз".

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше Івано-Франківське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ВАТ «Івано-Франківськгаз» [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=2054&id_cat=4[h]припинити дії з ознаками порушення конкурентного законодавства на ринку постачання природного газу за регульованим тарифом.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини