Мери міст України приїхади до Яремчі, щоб попросити Ющенка про "вето"

Згідно цього закону повноваження будь-якого депутата будуть достроково припинені, у разі не входження його до складу депутатської фракції, або політичної партії. А також членами правління одноголосно затверджено звернення до гаранта Конституції з приводу прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти».

Обидва документи були прийняті членами асоціації на засіданні Правління АМУ, яке проходить в місті Яремче Івано-Франківської області.

Мери міст України наголосили, що набувши чинності Закон України, щодо статусу депутатів місцевих рад, матиме негативні наслідки, адже на їх думку рішення про припинення депутатських повноважень будуть прийматися кулуарно, і при цьому депутати будуть змушені перш за все враховувати інтереси партійного керівництва а не виборців.

Що ж стосується другого звернення, то у ньому члени асоціації вимагають зменшити вартісні межі закупівлі без тендерних процедур та переглянути деякі аспекти щодо тендерної політики.

Як повідомляє спецпроект IA MALAKAVA - [hh]http://www.site.com[h]"СТАНІСЛАВСЬКА АФІША"[/h], протягом 15-18 січня 2008 року у місті Яремче, на базі відпочинку „Карпати” відбудеться чергове засідання Правління Асоціації.
_____________________________________________


[b]Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на продакшн-студію "Інтелектуальне медіа", в будь-якому вигляді суворо заборонено.[/b]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини