БЕНЮКУ ІМПОНУЄ ТИМОШЕНКО, АЛЕ ЙОГО НЕ ЦІКАВИТЬ ЯКИМ ЧИНОМ ВОНА ЗРОБИТЬ СТАБІЛЬНІСТЬ ДЛЯ УКРАЇНИ

У коментарях [hh]http://www.kontrakty.com.ua[h]журналу "Контракти"[/h] п.Бенюк зазначив: "Мабуть, як і більшість українців, я чекаю від уряду забезпечення стабільності, а яким чином це буде зроблено, мене не цікавить. Останнім часом політики гідно конкурують з нами, акторами. Спостерігаючи за парламентськими та урядовими засіданнями, розумієш, що ще трохи і професійному театру в Україні покладуть край.

Тепер, здається, починається нова, цікава вистава, але дуже хотілося б, аби уряд, парламент і президент нарешті почали конструктивно працювати, позбувшись взаємних образ і наклепів. Ще краще, якби ті лозунги і обіцянки, з якими НУ—НС і БЮТ йшли на вибори, перетворилися на реальні економічні результати. Не знаю, чи зможуть чиновники налагодити роботу відповідним чином, проте дуже хотілося б у це вірити.

Взагалі-то, якщо у різдвяні свята чогось бажаєш від душі й щирого серця, то навіть найдивовижніші мрії можуть втілитись у життя! Думаю, що саме на це ми і маємо сподіватися. А політика — це наживне: сьогодні керують одні, завтра прийдуть інші. При цьому, зверніть увагу, всі ж знають, хто з ким і проти кого дружить, яку партію фінансує той чи інший олігарх...

Давно люди мали б побрататися і вшануватися, а ми, своєю чергою, покінчили б обсмоктувати політичні теми. Особисто я проти того, щоб вставляти палиці в колеса уряду Тимошенко, і не тому, що мене цікавить ставлення Юлії Володимирівни до мене, Хостікоєва, Ступки та інших... Особисто від неї ми, на жаль чи на щастя, нічого не очікуємо.

Для мене навіть неважливо, скільки протримається при владі її команда, але принциповим є інше: уряд має працювати на благо держави, а громадяни — не заважати йому ані словом, ані ділом. Хоча повчати політиків треба, причому краще і легше це робити гуртом. Це з одного боку, а з іншого — давно варто було б припинити обговорювати вікові перспективи урядів, щоб не вбивати в зародку їхні позитивні починання. Я розумію, що в буфеті Верховної Ради смачно годують і науковці з Блоку Литвина можуть там годинами розмірковувати, підтримувати їм чи ні бюджетні ініціативи, але ж уряду потрібно дати точечку, аби він спробував перевернути світ, потім танцюватимемо далі.

До речі, особисто мені Юлія Володимирівна імпонує. Пам’ятаю, як у 2005-му, коли вона залишала свій кабінет на вул. Грушевського, ми з Хостікоєвим завітали до неї з букетом квітів і привітали з тим, що вона просто прекрасна жінка, побажали їй удачі та успіхів, щоб підняти настрій. Переконаний, що прекрасна жінка може з легкістю обійти в політиці будь-кого з чоловіків."

Нагадаємо, Богдан Бенюк народився у Надвірнянському районі на Івано-Франківщині - в селі Битків. Має звання народного артиста України.

Як повідомляла IA MALAKAVA, Богдан Бенюк є заступником голови ВО "Свобода". На парламентських виборах 2007 року [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3221&id_cat=3[h]п. Бенюк числився під четвертим номером "Свободи".[/h]

Свій [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3880&id_cat=5[h]50 День народження Бенюк відзначав у Марокко.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини