У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ВІДКРИЮТЬ ПЕРШИЙ MCDONALDS? КЕРІВНИЦТВО МЕРЕЖІ ІНВЕСТУЄ 2 МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ У ВІДДКРИТТЯ РЕСТОРАНІВ ПО УКРАЇН

Mcdonald’s витратить $2 млрд. на розширення та оновлення

Таку заяву зробив на прес-конференції фінансовий директор компанії Піт Бенсен.

"Mcdonald’s збирається надати новий вигляд 1,5 тис. ресторанів, що вже існують та відкрити близько 1 тис. нових", - сказав Бенсен.

Компанія Mcdonald’s Corp. заснована 15 травня 1940 року в Каліфорнії.

Компанія МакДональдз є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 31 000 закладів у більше ніж 119 країнах світу, які щодня обслуговують 47 мільйонів відвідувачів.

Україна – 102-га країна, де почала розвиватися мережа МакДональдз®. 24 травня 1997 р. поблизу станції метро “Лук’янівська” у Києві відкрився перший МакДональдз.
Сьогодні в 16 містах України діє 58 МакДональдз (22 із них – у Києві, сім – у Дніпропетровську, шість – в Одесі, п’ять – у Харкові, чотири – у Львові, три – у Донецьку, два - у Кривому Розі, й по одному – у Вінниці, Запоріжжі, Миколаєві, Сімферополі, Севастополі, Сумах, Черкасах, Чернігові та Ялті).

У Івано-Франківській області компанія Mcdonald’s своїх ресторанів поки що немає, оскільки, акцентує створення мережі у містах-мільйонниках. Також Компанія на надає таку послугу, як франчайзинг (організація бізнесу, у якій компанія (франчайзор) передає підприємцю (франчайзі) право на використання свого товарного знаку і ноу-хау, системи ведення робіт із продажу продуктів і послуг цієї компанії по заздалегідь визначених правилах ведення бізнесу (т. зв. франчайзинговий пакет або франшиза).

Нагадаємо, що в грудні цього року компанія Mcdonald’s Ukraine звільнила від обов’язків генерального директора Ігоря Дєлова, призначивши замість нього Іна Бордена.

Як повідомлялося, Mcdonald’s Ukraine планує збільшити кількість ресторанів з 57 до 100 до 2012-2014 року.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини