3033-ій гість офіційного сайту обласної енергопостачальної компанії

Офіційний сайт ВАТ розпочав свою історію в 2001 році і на той час був одним з перших корпоративних ресурсів краю. Протягом п’яти років він постійно змінювався і вдосконалювався.
В оновленому форматі ресурс працює з січня 2007 року. Саме реконструйована версія викликала неабиякий інтерес до корпоративного сайту, як наслідок – відвідуваність зросла вдвічі (з 1509 в 2006 до 3021 в минулому).
На відміну від аналогічних ресурсів www.oe.if.ua відзначається відкритістю та інтерактивністю. Тут успішно “живе” форум, на якому обговорюються актуальні для компанії та її споживачів питання. Діють персональні сторінки структурних підрозділів ВАТ: Сервісного та Консультаційного центрів, дочірнього підприємства “Прикарпаттяенергосервіс”. На цих сторінках кожен відвідувач може задати будь-яке запитання щодо предмету їх діяльності і обов’язково отримає кваліфіковану і професійну відповідь.
Завдяки фоторепортажам в “Галереї” гості сайту слідкують за багатим на події життям ВАТ “Прикарпаттяобленерго”.
Великою популярністю серед представників ЗМІ користується розділ “Прес-центр”. Після відповідної реєстрації журналісти отримують оперативну інформацію в найкоротші терміни.
Ексклюзивною родзинкою сайту є рубрика “Керівництво”, в якому знаходяться фото та “неофіційна” інформація про топ-менеджмент ВАТ “Прикарпаттяобленерго”.
В розділі “Споживачам” кожен клієнт компанії може знайти відповіді на всі актуальні питання. Для тих, хто хоче стати працівником енергопостачального підприємства діє розділ “Персонал”. Тут найсвіжіші вакансії та on-line анкета, заповнивши яку кандидати отримують можливість претендувати на посаду у ВАТ.
Офіційний веб-ресурс ВАТ “Прикарпаттяобленерго” вже рік “говорить” двома мовами: українською та англійською і постійно дивує своїх відвідувачів.
Запрошуємо відвідати ресурс за адресою www.oe.if.ua
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини