БУБЕН ЗНОВУ ПІДТРИМАЄ ПРОЕКТ ВІРАСТЮКА

Голова Правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен пішов назустріч організаторам та натхненникам заходу – Роману Вірастюку та Оресту Оклієвичу. Адже визначення кращих діячів у галузі спорту на теренах нашої області стимулює її розвиток та подальший рух уперед наших спортсменів, зацікавлює молодь до активного та здорового способу життя. А це і є той напрямок, який обрало для підтримки ВАТ «Прикарпаттяобленерго» як соціально відповідальне підприємство. Доказ тому - пропаганда заняття міні-футболом і на аматорському, і на професійному рівнях (НФК «Ураган»), допомага іншим перспективним спортсменам.

Нагадаємо, церемонія нагородження найкращих спортсменів та працівників спортивної галузі «Ніка» відбувається в Івано-Франківську щороку 20 січня, не залежно від того, на який день тижня випадає це число. У 2008 році таке відзначення буде вже десятим. Ювілейне спортивно-мистецьке свято пройде в обласному музично-драматичному театрі імені І.Франка. Як і завжди, воно готує багато несподіванок для своїх гостей. Це не тільки імена переможців у номінаціях «Кращий спортсмен року», «Кращий тренер», «Кращий вчитель фізичної культури і спорту», «Кращий спортивний журналіст» тощо, які будуть оголошені найпочеснішими людьми Прикарпаття та поважними гостями краю. Залишаються у секреті й імена запрошених виконавців, одне є відомим: незмінним буде символ свята, який створює особливу атмосферу – його ведучі брати Роман та Василь Вірастюки.

«Це свято є справді унікальним, і не лише в нашому місті, але й на Західній Україні загалом, - вважає голова правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. - В його організаторів дуже благородна і почесна, але й важка місія – стимулювати розвиток спорту. Наскільки мені відомо, минулого року змагання були під загрозою зриву через труднощі з фінансуванням, цього року ситуація повторилась. Але, на мою думку, такі проекти мають продовжуватись і надалі. Тому ми разом. Івано-Франківську потрібна «Ніка»».


old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини