ПриватБанк - перший в Уанетi, у Рунетi - до Ощадбанку трохи не дотягнув

Присудження нагороди в номінації "Платіжна система року" Інтернет-банку "Приват24" не стало несподіванкою. Ця система давно зарекомендувала себе як найбільш інноваційна та найбільш безпечна з аналогічних систем на українському ринку, а крім того - як система із найширшим спектром можливостей.

Лауреатами окремих номінацій конкурсу InternetUA Awards 2007 сталі наступні проекти: "Кабельний провайдер року" - Воля, "Пошукова система року" - МЕТА, "Портал ділових новин та веб-сервіс року" - Liga.net, "Портал і пошта року" - Ukr.net та інші.

До речі, лідирує в Уанеті не тільки платіжна система, але і сайт ПриватБанку. У ТОР-100 від bigmir.net сайт ПриватБанку займає перше місце із середньою кількістю хостів за день 14𫿨. Сайти інших банківських установ йдуть за ним з істотним відривом: УкрСіббанк - 2𬇜 хостів, ОТР банк - 2𬀚, банк "Фінанси і Кредит" - 1𬆠, "Дельта Банк" - 1𫾳.

За даними TOP-Ping від UABanker.net сайт ПриватБанку також значно випереджає конкурентів. Кількість хостів на місяць серед сайтів-лідеров розподіляється таким чином: ПриватБанк - 4,611 млн. хостів за місяць; Райффайзен Банк Аваль - 2,343 млн.; Укрсоцбанк - 1,502 млн.; ОТР банк - 1,035 млн.

Цікаво, що і у рейтингах Rambler´а , що враховує не тільки Уанет, але і Рунет, сайт ПриватБанку стабільно знаходиться в першій п´ятірці: сьогодні - на третьому місці, незначно програючи Ощадбанку Росії (відповідно 4𬂥 та 2𬆽 за півдня).

Нагадаємо, конкурс InternetUA Awards проводиться другий рік поспіль. 6 лауреатів 2006 року удостоїлися повторної нагороди цього року. Щоб уникнути обвинувачень в упередженості до списків номінантів не були включені проекти, пов´язані з виданням InternetUA партнерськими відносинами.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини