Калуські крани та конструкції до сонячних батарей мають попит у німців та росіян

Збільшено і випуск металоконструкцій для сонячних батарей німецькій фірмі. Відтак обсяги виробництва і заробітна плата на підприємстві порівняно з попереднім роком підвищені на третину.

Новий рік ВАТ Калуський завод «Будмаш» зустріли з оптимізмом. Німецькі партнери готові купувати необмежену кількість металоконструкцій для сонячних батарей. На мають намір збільшити їх виробництво щонайменше в півтора рази. Для цього придбано обладнання.

Що ж до кранів, то замовники з Москви і Петербурга наполягають на випуску щомісяця 3-4 машин.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше спеціальне конструкторсько-технологічне бюро “Кранобудівник” у Москві [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4440&id_cat=5[h]вело переговори з ВАТ «Будмаш» про випуск для нього трьох кранів у місяць.[/h]

Нагадаємо, вже понад сорок років працівники ВАТ "Калуський завод будівельних машин" пропонують конкурентноздатну продукцію для будівельної індустрії. Підприємство є одним із українських виробників, що спеціалізується на виготовленні спеціальних вантажопідіймальних кранів та їх монтажу. Крани, виготовлені товариством, відомі не тільки в Україні, а й в таких країнах як Угорщина, Росія, Білорусь, Іран.
Одночасно з виготовленням спеціальної вантажопідіймальної техніки ВАТ "Калуський завод будівельних машин" вперше в Україні, разом з інститутом "Гіпроцивільпромбуд", впровадив у виробництво модульну опалуб.

Головою правління ВАТ «Калуський завод будівельних машин» є М.С. Макар
_____________________________________________


[b]УВАГА! ДАНА ІНФОРМАЦІЯ Є ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ ВЛАСНІСТЮ[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5140&id_cat=12[h][b]ПРОДАКШН-СТУДІЇ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ МЕДІА".[/b][/h]

[b]!!!БУДЬ-ЯКЕ КОПІЮВАННЯ, ПУБЛІКАЦІЯ, ПЕРЕДРУК ЧИ НАСТУПНЕ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ, СУВОРО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!!![/b]
_____________________________________________

Виготовлено спеціально для [hh]http://www.malakava.com.ua[h][b]IA MALAKAVA[/h]

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини